Header image

AAA BOVO dames Aalten domineren Dash

AALTEN - De volleybaldames van AAA BOVO waren afgelopen zaterdag duidelijk een maatje te groot voor Dash Dames 2. In de eerste twee sets ondervond BOVO nog enige tegenstand van de ploeg uit Vorden, waarna beiden echter met 25-19 en 25-14 duidelijk in het Aaltens voordeel werden beslist.

De derde set verliep voor de thuisploeg zo ongelooflijk soepel dat coach Norbert Olbing van de gelegenheid gebruikt maakte om wat te wisselen. Zo kregen ook speelsters die herstellende waren van blessures speeltijd en werden enkele combinaties uitgeprobeerd. Desondanks wist BOVO de set met 25-10 binnen te slepen. BOVO nam dit niveau mee de vierde set in en maakte het met 25-9 keurig af.

Doordat concurrent Kerkemeijer Gemini ook de vijf wedstrijdpunten in de wacht wist te slepen, bleef de stand op de ranglijst gelijk en de competitie dus razend spannend. Komende week geniet BOVO een vrij weekend, maar eerst wordt woensdag nog de bekerwedstrijd tegen HSC Dames 2 gespeeld in Hierden. De eerste competitiewedstrijd is op zaterdag 15 februari. Om 16.30 uur speelt BOVO uit in Hoog-Keppel tegen de huidige nummer drie van de competitie: Focus.Ander nieuws