Header image

Diner voor cliënten Buurtzorg op Schaersvoorde

AALTEN - Op woensdag 11 december 2013 zullen zo’n 100 cliënten van Buurtzorg Aalten en hun mantelzorgers een diner hebben op de locatie Stationsplein van het Christelijk College Schaersvoorde. Onder het motto ‘Samen aan Tafel’ biedt Buurtzorg Aalten dit diner aan in het kader van Kerst. Elkaar ontmoeten, gezellig samen zijn en lekker eten. Dit initiatief werd direct omarmd door het vmbo van Schaersvoorde, dat de locatie aanbood en zal zorgen voor de aankleding en verzorging van de middag. Leerlingen van de afdeling Zorg & Welzijn zullen de gasten ontvangen, naar hun tafel begeleiden en aan tafel bedienen, terwijl ze ook samen met hun docenten het toetje zullen maken. De leerlingen van de afdeling Groen zullen zorgen voor een feestelijke aankleding van de kantine waar de gasten zullen worden ontvangen.

Een prachtige een-tweetje tussen school en maatschappij, waarbij ook burgemeester Berghoef van Aalten aanwezig zal zijn. Verder zal het programma worden gevuld door een optreden van Sandra Vanreys, die een aantal liedjes ten gehore zal brengen. Daarna gaan de gasten aan tafel en genieten van een heerlijke maaltijd, die mede mogelijk gemaakt is door Partycentrum ’t Noorden uit Aalten. Naast de maaltijd en het samenzijn richt Buurtzorg Aalten een stand in waar door de verkoop van spulletjes een bijdrage voor het goede doel kan worden gedaan. De opbrengst zal gaan naar Serious Request dat dit jaar met hun glazen huis in Leeuwarden staat. Serious Request vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van ) diarree. Buurtzorg Aalten en het Christelijk College Schaersvoorde ondersteunen deze actie van harte en willen daarom daarvoor ook een bijdrage leveren.

Het programma van die middag ziet er als volgt uit: 15.30 Ontvangst gasten en welkom waarbij burgemeester Berghoef van Aalten ook aanwezig zal zijn. 16.00 Optredens van Sandra Vanreys, enkele personeelsleden van Schaersvoorde en een accordeongroep. 17.00 Samen aan Tafel, waarbij de cliënten van Buurtzorg Aalten worden bediend door leerlingen van de afdeling Zorg & Welzijn van het vmbo van Schaersvoorde. 18.00 Einde bijeenkomst

Datum: woensdag 11 december 2013

Tijdstip: 15.30 - 18.00 uur

Locaties: Christelijk College Schaersvoorde Locatie Stationsplein Landbouwstraat 1 7122 VM AaltenAnder nieuws