Header image

Heeft u de toeten al klaar?

AALTEN - Over een aantal weken is het alweer nieuwjaar. Tijd voor vuurwerk, oliebollen en natuurlijk nieuwjaarszakken! Om u in deze drukke tijd wat te ontlasten kunt u de ‘toeten’ ook dit jaar weer bestellen bij Stichting Mukwano Oeganda. Wij doen ons best om weer een mooie ‘toete’ aan te bieden waarmee u de neefjes, nichtjes en buurtkinderen blij maakt, maar ook ons werk in Oeganda ondersteund.

Naast de normale toeten zijn dit jaar ook babytoeten te bestellen. De babytoete is een speciale zak gevuld met lekkers en wat leuks voor de allerkleinsten tot 18 maanden. Beide soorten kosten €2,75 en kunnen t/m 25 december worden besteld via de website: www.mukwano.nl. Heeft u geen internet dan kunt uw u een briefje sturen naar Stichting Mukwano Oeganda, p.a. ormelstraat 30, 7121 DC te Aalten. Schrijf daarop uw naam, adres en telefoonnummer. Vermeld ook het aantal toeten en de soort toete dat u wilt bestellen. Telefonisch bestellen is mogelijk via telefoonnummer 06-36311491.

De toeten kunt u op 27 of 28 december tussen 18.30 en 19.30 uur ophalen bij de Zuiderkerk aan de Ludgerstraat 64 in Aalten.

Stichting Mukwano Oeganda kijkt uit naar uw bestelling en wenst u prettige feestdagen!Ander nieuws