Header image

Univé Voetbaldagen bij Voetbalvereniging AD’69

AALTEN - Wil je een fantastische voetbalweek meemaken? In de meivakantie worden er bij AD ‘69 de "Univé Voetbaldagen" georganiseerd. De Univé Voetbaldagen zijn trainingsdagen voor alle speler en speelsters van 6 tot en met 12 jaar en worden gehouden op zo’n 60 verschillende locaties in heel Nederland. In 2014 dus ook bij AD ‘69. De Univé Voetbaldagen worden gehouden op ma. 28, di. 29, wo. 30 april en do. 1 mei. Je kunt je inschrijven via: unive-voetbaldagen.nl

De trainingen tijdens de Univé Voetbaldagen worden gegeven volgens de "Total Soccer Method". De Total Soccer Method is een allesomvattende en dynamische voetbalmethode en richt zich op de ontwikkeling van alle voetbaleigen aspecten. Deze methode is ontwikkeld in Nederland en wordt reeds toegepast in verschillende landen over de hele wereld.

Net als voorgaande jaren ondersteunt de organisatie van Univé Voetbaldagen een goed doel. Ook dit jaar is er weer gekozen voor KIKA. De Stichting Kinderen Kankervrij heeft zichzelf tot doel gesteld om meer en beter onderzoek naar kinderkanker mogelijk te maken.

De kosten om mee te kunnen doen aan de Univé Voetbaldagen bedragen 89 euro, waarbij betaling in 2 termijnen mogelijk is. Voor dit bedrag ontvangt iedere deelnemer 4 dagen training volgens de Total Soccer Method, een bal, dagelijks eten en drinken en een kledingpakket bestaande uit een shirt, short en kousen.

Geef je snel op via: unive-voetbaldagen.nl of kijk op ad69.nl Het gaat een fantastische week worden!Ander nieuws