Header image

Voorstellingen in het Horus Huiskamertheatertje

BREDEVOORT - In de donkere dagen voor en na kerst is er van alles te beleven in het Horus Huiskamertheatertje. Van 14 december tot en met 5 januari, behalve op 1e en 2e kerstdag en met oud en nieuw zijn er dagelijks papieren theater- en muziekvoorstellingen voor jong en oud.

Elke middag om 15.00 uur worden twee papieren theatervoorstellingen gespeeld:

“De Klokkenmaker” is een kerstverhaal over de oude Hermann Joseph die een klok heeft gemaakt die hij op kerstavond aan het Christuskind wil schenken. Herman heeft er jaren aan gewerkt en het is de mooiste klok geworden die hij ooit heeft gemaakt. Dan gebeurt er een ongeluk en moet Hermann de klok verkopen…… “Giovanni, clown van God” is een ontroerende legende over een jongetje dat heel goed kan jongleren en met een groep toneelspelers door Italie reist.

Duur: ca 50 min. Leeftijd: 6+ Entree: kind € 2,50 volw. € 3,50

Elke avond om 20.15 uur is er live muziek en een papieren theatervoorstelling: Ton Vincent zal op geheel eigen wijze mooie luisterliedjes ten gehore brengen die passen bij de sfeer van het jaar. Onder andere: Ierse ballades, Nederlandstalige liedjes van Herman van Veen, Jaques Brel en Ramses Shaffy maar ook nummers van Bob Dylan, Beatles en eigen liedjes. Ton zingt en begeleidt zichzelf op zijn zelfontworpen guiboard, een combinatie van een gitaar en keyboard. Daarbij maakt hij ook gebruik van een loopingpedaal waardoor een heel eigen sound ontstaat. Aansluitend speelt Ina Frikken de papieren theatervoorstelling “De Klokkenmaker”

Duur: ca 90 min. Entree: € 6,00 U vindt het Horus Huiskamertheatertje in de Hozenstraat 1, te Bredevoort Reserveren is gewenst: tel 0543-452262 of 06-50892822 E-mail: horustheater@live.nl www.horusbredevoort.nlAnder nieuws