Header image

Aftellen in Terborg

TERBORG - Hotel De Roode Leeuw in Terborg is in de nacht van oud op nieuw voor de tweede achtereenvolgende keer het decor van een exclusieve Sylvesterparty. Organisator Ben Kaak heeft zin om er, samen met alle betrokkenen van Terborgs Belang, wederom een geslaagde nacht van te maken.

"'Aftellen in Terborg' was vorig jaar een groot succes. En aan succes moet je nooit teveel sleutelen. Het is en blijft een feest voor en door Terborg. Daarom doen we het komend oud-en-nieuw gewoon nog een keer." Aan het woord is Ben Kaak, telg uit de roemruchte Kaak-dynastie. Zelden treedt hij naar buiten. Voor 'Aftellen in Terborg' maakt hij een uitzondering.

"Het is echt spannend, het organiseren van zo'n feest. We hebben voor de jaarwissel juist de renovatie van onze zaal achter de rug. Het is het eerste feest dat in die nieuwe setting wordt gehouden. Erg benieuwd hoe onze gasten daarop zullen reageren. Bovendien willen we laten zien dat er in De Roode Leeuw veel mogelijk is. We staan al decennia bekend om ons hotel en restaurant. Het geven van een feest kan bij ons eveneens prima."

"We bieden we een avondvullend programma", vervolgt Kaak. "Vanaf tien uur starten we met amusement voor jong en oud. De bekende Terborgse regisseur Theo Soontiëns bedenkt het programma. Vele plaatselijke ondernemers werken mee. Voor de kids is er entertainment. Er staat een grote televisie en er zijn computergames. Natuurlijk is er vlak voor 12 uur het aftelmoment, buiten. En er is champagne. Daarna gaan we naar binnen, waar DJ Eric Schuurman de party zal laten ontbranden."

"We geven het feest bewust een exclusief karakter. Dat vinden we passend. We mikken op een mooi publiek van 30+. De kinderen tussen 6 en 14 mogen, mits vergezeld door pa en ma, gratis mee. We werken met een gastenlijst. Je kunt je alleen vooraf inschrijven op die lijst. Er is plaats voor maximaal 200 gasten. Dat doen we om de ruimte voor iedereen aantrekkelijk te houden. Entree: tien euro. Inschrijven kan vanaf nu bij Ziet Moar's en Euronics Hendriksen, beiden in de Hoofdstraat in Terborg. En bij ons natuurlijk, De Roode Leeuw. Maar wees er snel bij: de inschrijving zal hard gaan."Ander nieuws