Header image

Dag van de Popquiz in Ulft

ULFT - 27 december is uitgeroepen tot de Dag van de Popquiz. Op die dag kun je door het hele land op talloze locaties meespelen met een popquiz en ook bij de DRU Cultuurfabriek!

Initiator Rock 'n' Roll Highschool organiseert al meer dan tien jaar met veel plezier popquizzen op verschillende locaties en voor verschillende gelegenheden. Popquizzen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en om dat te vieren en nóg meer mensen met popquizzen in aanraking te brengen vonden zij het tijd worden voor een speciale Dag van de Popquiz.

Op 27 december kun je ook bij de DRU Cultuurfabriek meedoen aan een avondvullende popquiz. Om 20:00 beginnen we met een van de gezelligste popquizzen van het land. In 5 rondes word je ondervraagd over de beste en de slechtste muziek van toen en nu. Van te voren inschrijven is verplicht, zie www.drucultuurfabriek.nl voor meer informatie. vrijdag 27 december, inloop 19:00, start popquiz 20:00 Prijs: 5 euro per team Maximaal aantal deelnemers per team: 4 Voor bezoekers/supporters is de toegang gratis.Ander nieuws