Header image

Daldeejen met KIEK UUT in ‘t Witte Paard te Zelhem

ZELHEM - Zaterdagavond 8 maart treedt de band KIEK UUT op in café ’t Witte Paard te Zelhem. Een ‘olderwets gezellige avond’ met muziek die je niet overal en altijd meer hoort. “Misschien maar goed ook, maar dat laten we liever aan de luisteraars over”, aldus de bandleden. In ieder geval wordt het een avond met diverse nummers van Boh Foi Toch, Normaal, Hanska Duo afgewisseld met nummers van enkele Nederlandstalige artiesten.

Momenteel tourt de band weer lekker door de Achterhoek en omstreken om van zich te laten horen en zo zal de band ook een thuiswedstrijd spelen in het centrum van Zelhem. “Jammer dat eigenaren Kees en Cissy hoogstwaarschijnlijk ’t Witte Paard gaan verlaten, maar leuk om nog een keer voor ze op te treden in het café. We hebben er diverse partijtjes gespeeld en menig feest samen tot een succes gebracht in het verleden, dus voor ons direct een mooie afsluiting van hun periode in Zelhem”, aldus Kiek Uut.

zaterdagavond 8 maart vanaf 21:00 uur. de entree is gratis. Verder kunt u Kiek Uut de komende tijd o.a. volgen in Aalten, Megchelen, Lichtenvoorde, enz. enz. Voor meer info kunt u terecht op www.kiekuut.nl of zoek Kiekuut op via Twitter en Facebook!Ander nieuws