Header image

‘De Passievrucht’ op de planken van schouwburg Lochem

LOCHEM - Op woensdag 26 februari om 20.00 uur staat in schouwburg Lochem 'De Passievrucht' op de planken. In deze voorstelling zijn onder meer te zien Victor Reinier en Oda Spelbos, die al eerder samen te zien waren in de televisieserie Baantjer.

Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige roman van Karel Glastra van Loon. Hij ontving voor dit boek zowel de AKO Literatuurprijs, als de Generale Bank Literatuurprijs. Het boek werd in 2003 verfilmd. In deze toneelbewerking wordt het oorspronkelijke verhaal weergegeven. De hoofdpersoon Armin heeft een tienerzoon Bo. De moeder van dit kind is inmiddels overleden en Armin wil met zijn nieuwe liefde ook een kind, maar dat lukt niet. Als blijkt dat de oorzaak bij Armin zelf moet worden gezocht, ontstaat er een meeslepende intrige, doorwrocht met emoties en heel veel vragen voor vader en zoon. Of zij de antwoorden gaan vinden, is nog maar de vraag.

Cast: Victor Reinier (Armin), Oda Spelbos (Ellen), Sandra Mattie (Monika) en Baue van Leyden (Bo). Regie: Ignace Cornelissen.

Met gratis inleiding om 19.00 uur waarvoor wel apart kaarten moeten worden besteld. Voor voorstellingskaarten betaalt men 27,50 euro per stuk en zijn te bestellen via www.schouwburglochem.nl of van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch (0573 250 051) bij de kassa van de schouwburg.Ander nieuws