Header image

Filmhuis DRU Cultuurfabriek presenteert Song For Marion

ULFT - Op woensdag 11 december presenteert het Filmhuis van de DRU Cultuurfabriek in Ulft de traditionele feelgood film Song For Marion uit 2012 (Groot-Brittannië/Duitsland) van regisseur Paul Andrew Williams met in de hoofdrollen Terence Stamp (Arthur), Vanessa Redgrave (Marion), Gemma Arterton (Elizabeth) en Christopher Eccleston (James).

Het verhaal speelt zich af in Londen en gaat over de teruggetrokken en knorrige gepensioneerde Arthur die zich onder zachte dwang van zijn geliefde vrouw Marion aansluit bij een erg ongewoon lokaal koor. Hij leeft op gespannen voet met zijn zoon James, maar dankzij de charismatische koordirigente Elizabeth leert hij het leven te waarderen. Arthur zal geconfronteerd worden met de onderliggende krachten van zijn eigen norse persoonlijkheid op zijn hilarische, levenslustige muzikale zelfontdekking.

Het Filmhuis in Ulft heeft veel voordelen boven andere: goed bereikbaar, gratis parkeren naast de deur, heerlijke stoelen (in de theaterzaal), digitale projectie en na afloop gezellig borrelen en nakletsen in het gezellige café Het Schaftlokaal. De flyer met alle films voor het seizoen voorjaar 2014 is gratis verkrijgbaar aan de balie van de DRU Cultuurfabriek.

Song For Marion, woensdag 11 december, 20.00 uur - Rabobankzaal DRU Cultuurfabriek, Ulft. Een kaartje kost € 6,-- en is verkrijgbaar aan de balie of via de website www.drucultuurfabriek.nl Ruim twee weken later, op woensdag 27 december, wordt de filmklassieker Casablanca vertoond.Ander nieuws