Header image

Glazenhuis Varsseveld voor Moeder Theresa stichting

VARSSEVELD - Aankomend weekend van vrijdag 13 t/m zondag 15 december is het zover: De 2e editie van het glazenhuis in Varsseveld!

Vanaf vrijdagavond 19:00u laten 4 mensen, waaronder Feest DJ Martin, zich opsluiten in het glazen huis om geld in te halen voor het goede doel. Vanaf dat moment tot zondag 15 december 16.00 uur wordt er continu muziek gedraaid tegen een vergoeding voor het goede doel.

Alle opbrengsten gaan dit jaar rechtstreeks naar het goede doel. Deze gaan voor 50% naar Serious Request van 3FM en 50% naar de moeder Theresa stichting.

Tijdens deze 3 dagen zijn er diverse activiteiten op en langs het kerkplein in Varsseveld. Zo is er ook de kerstmarkt, het winter-koningschieten, een ballonnenwedstrijd, spinning voor het goede doel, een grote dorpsloterij én zondag wordt vanaf 16:00u de actie spectaculair afgesloten met live muziek van de Pianoco’s. Om 19:00u verlaten de bewoners het huis en de omstreeks 20:00u wordt de opbrengst van de actie bekend gemaakt.

Een spectaculair programma voor jong en oud, vrijdag 13 t/m zondag 15 december van het kerkplein in Varsseveld, rondom cafe ’t Veertje.

Meer informatie kun je vinden via: www.cafetveertje.nlAnder nieuws