Header image

NIEUWE EIGENAAR VOOR MENGELMOES SILVOLDE

SILVOLDE - Per 1 juli zal het shop-in-shop concept MengelMoes in Silvolde worden overgenomen door Jacco Teitink. Om dit te vieren is er in juli een speciale heropeningsactie: bij iedere kop koffie of thee in Jacco's Lunchroom een gratis stuk appeltaart.

In opzet zal de winkel niet veel wijzigen: nog steeds kunnen kleine winkeliers hier terecht voor een shop vanaf 5m2. MengelMoes verzorgt de kassa, winkelbeveiliging en personeel. Inmiddels telt MengelMoes meer dan 25 shops in kleding, electronica, woonaccessoires en speelgoed. Maar ook de bakker, een wijnspecialist en de lunchroom.

Jacco Teitink is in MengelMoes terecht gekomen via een vriend: 'Iemand tipte mij op MengelMoes, en dan met name op het nog ontbreken van een lunchroom. Hier ben ik vol in gedoken en een maand later was er Jacco's Lunchroom. Maar ik merkte dat ook het runnen van de winkel mij erg goed lag. Alberto Radstake en Peter Bertou, de initiatiefnemer van MengelMoes, hebben mij daarom de mogelijkheid geboden om dit meer op mij te nemen."

Peter en Alberto zullen onderzoeken of het concept MengelMoes in andere plaatsen zou kunnen werken. "We staan dus open voor enthousiaste filiaalhouders en locaties in andere plaatsen in Nederland", aldus de heren.

Per 1 juli zal het filiaal in Silvolde officieel geleid worden door Jacco. Om dit te vieren nodigt Jacco iedereen van harte uit voor een kop koffie of thee in zijn lunchroom. "En ik doe er gratis een stuk appeltaart bij!"

MengelMoes bevindt zich aan de Ulftseweg 87 in Silvolde en is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 - 18.00 uur, za/zo tot 17.00 uur. Alle informatie over concept en assortiment is te vinden op www.mengelmoes.nlAnder nieuws