Header image

Ongelukken door gladheid

ZELHEM/KILDER - Op vrijdagochtend 14 februari hebben er, vermoedelijk door gladheid, verschillende verkeersongevallen plaatsgevonden in Zelhem en Kilder.

Bij een eenzijdig ongeval in Kilder is een 51-jarige vrouw uit Doetinchem gewond geraakt. De vrouw reed die ochtend vanuit Doetinchem in de richting van Kilder. Op de Doetinchemseweg is ze vermoedelijk door gladheid de macht over het stuur verloren en reed tegen een boom. Vervolgens is de auto ondersteboven in een greppel terecht gekomen. De vrouw moest door de hulpdiensten uit haar auto worden bevrijd en is met onbekend letsel overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis.

In Zelhem raakte een 27-jarige vrouw uit die plaats gewond toen zij vrijdagochtend met haar auto van de weg was geraakt vanwege de gladheid. De vrouw reed rond kwart voor acht op de Rondweg toen zij de macht over het stuur verloor en in een droge sloot naast de Rondweg terecht kwam. De vrouw is door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis in Doetinchem.

Een 52-jarige vrouw uit Zelhem raakte vrijdagochtend rond half acht gewond toen zij op de Priesterinkdijk van de weg raakte en tegen een boom botste. De vrouw moest door de hulpdiensten uit haar auto worden bevrijd en is met onbekend letsel door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis in Doetinchem overgebracht.Ander nieuws