Header image

Puck, Pien en Pim zoeken een baas

ACHTERHOEK - Voor de opvang van kittens en jonge katten maakt Dierenbescherming OverGelder gebruik van gastgezinnen. In deze gastgezinnen worden de katten liefdevol verzorgd, tot ze oud genoeg zijn voor een nieuwe baas. Deze keer aandacht voor Puck, Pien en Pim.

Iedere kat heeft zijn eigen, unieke verschijning. Neem nou katertje Pim, met zijn zwart/ witte vachtje ziet hij er heel anders uit dan zijn zusjes Puck en Pien die allebei grijs gecyperd zijn. Maar niet alleen de uiterlijke verschijning is uniek, ook de binnenkant is bij geen kat hetzelfde! Zo is Pim heel ondernemend en is hij zeker niet bang om nieuwe dingen te ontdekken. Puck en Pien kijken eerst eens rustig wat Pim allemaal doet om hem vervolgens toch maar gauw na te doen! Iedere kat is bijzonder, met zijn eigen streken, unieke gewoontes en gekke eigenaardigheden. Wanneer je een tijdje met een kat samenwoont ontdek je dit vanzelf!

Wanneer je een kitten van de Kittenopvang wilt aanschaffen zullen we ons best doen zo veel mogelijk over de beschikbare kittens te vertellen, zodat je een katje krijgt dat goed bij jou past.

Wil je meer informatie over Puck, Pien en Pim of een van de andere leuke kittens die we momenteel opvangen, bel dan met de coördinator Kittenopvang regio Doetinchem-Winterswijk Lisette van Dijck, T. 06-53366652.

Voor de adoptie van een kitten van de Kittenopvang vragen wij een vergoeding van 130 euro. Voor dit bedrag is je kitten ontvlooid, ontwormd, ingeënt, gechipt en wordt ze gesteriliseerd. Door een kitten van de Kittenopvang te adopteren help je tevens mee het aantal zwerfkatten en -kittens in Nederland te verminderen.

www.overgelder.dierenbescherming.nlAnder nieuws