Header image

Speciale handschoen voor jubilerend Gelderse Keepers School

HENGELO (GLD) - De Gelderse Keepers School viert haar 12,5 jarig jubileum op zondag 9 maart op de thuisbasis in Veldhoek door op het sportcomplex een open trainingsdag te houden. Keepers uit het betaalde voetbal maken hun opwachting tijdens de trainingen en er wordt een speciaal ontworpen keepershandschoen gepresenteerd.

Om de feestelijke dag een extra accent te geven werd voor de gelegenheid een speciale keepershandschoen ontworpen. Oprichter en trainer van dit instituut is de Doetinchemse Edwin Susebeek. Hij ontwierp de keepershandschoen in samenwerking met KWD Sport.

De Gelderse Keepers School verzorgt niet alleen keeperscursussen, maar geeft ook presentaties en clinics aan amateurclubs. Ook worden clubs geadviseerd over het opzetten van een (jeugd)keepersplan. De afgelopen jaren zijn er veel samenwerkingsverbanden ontstaan in de regio.

Daarnaast groeit de vraag naar privélessen. Een groot aantal cursisten heeft bovendien de overstap naar het betaald voetbal weten te maken. "Maar", zegt Edwin: "Dat is geen doel op zich. Vooruitgang voor ieder individu is ons doel, ongeacht het niveau".

Tijdens de jubileumdag op 9 maart is men vanaf 9.00 uur welkom op Sportcomplex De Veldhoek, waar op dat tijdstip de eerste trainingen beginnen. Het adres is: Varsselseweg 55 in Veldhoek, gemeente Hengelo (Gld). Of kijk op www.gelderse-keepersschool.nlAnder nieuws