Header image

Tuinvragen worden beantwoord op Tuinbeurs Ulft!

ULFT - Tuingeluk kweekt u zelf! met een beetje hulp van ons. Dat is het motto van de stand ‘Tuingeluk’ tijdens de Tuinbeurs in de Dru te Ulft die 21, 22 en 23 februari haar deuren zal openen. De Tuinbeurs van 2014 zal groter en meer ‘groen’ gerelateerd worden dan 2013! Dit varieert van een tuinstoel tot een grondbewerkingsmachine.

Er zal een grote Tuingeluk stand aanwezig zijn waar Hoveniersbedrijf Stadler, Boomkwekerij Klanderman & Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof u uw vragen beantwoord om nog meer Tuingeluk te Creëren. Dit doen zij mede door de 4 basisvoorwaarden van Tuingeluk toe te passen. Daarnaast zijn beide hoveniersbedrijven Exclusief Geselecteerd door de tuinen van Appeltern (2 van de 50 hoveniersbedrijven in Nederland!). Heeft u vragen over uw tuin, beplanting, etc. of wilt u meer weten over een geschikte boom, heester, vaste planten in uw tuin dan kunt u deze tijdens de beurs stellen. Daarnaast is er een groot tuinterras aanwezig, deze wordt in stijl aangekleed met een honderdtal Helleborissen in diverse soorten. Dit zal een unicum voor Nederland zijn. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht.

Er is een ruime parkeergelegenheid, dus u kunt gerust met uw auto aankomen. De entree bedraagt slechts € 5,= en tot 16 jaar is de entree vrij! U kunt via de facebook pagina van Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof ook kans maken op gratis entreekaarten!

U bent van harte welkom op

vrijdag 21 februari van 15.00 tot 22.00 uur zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur!Ander nieuws