Header image

Zesde nieuwjaarsduik Etten 1 januari 2014

ETTEN - Net als voorgaande jaren wordt ook nu weer op 1 januari 2014 een Nieuwjaarsduik georganiseerd in het grote water van camping “Slootermeer” aan de Varsselderseweg 9, 7075 DR te Etten, Gelderland.

De duik zal gehouden worden op 1 januari 2014 te 13.00 uur.

Op 1 januari 2013 namen 153 deelnemers een duik. Hiervan waren honderden toeschouwers getuige. De organisatie hoopt natuurlijk dit aantal op 1 januari 2014 ruim te overtreffen.

Ook nu weer is onze duik door Nederlands grootste soepfabrikant uitgeroepen tot “Serieuze Duik”. Dit betekent voor de deelnemers dat:

• deelname aan de duik geheel gratis is. • iedere deelnemer een warme muts krijgt. • iedere deelnemer een herinnering krijgt. • iedere deelnemer kan rekenen op gratis warme erwtensoep.

Hoewel deelname aan de duik geheel op eigen risico is zal de organisatie de veiligheid van de deelnemers optimaal garanderen. Zo zullen duikers worden ingezet en is er EHBO aanwezig.

Extra aandacht zal worden besteed aan de jongste, de oudste en de meest ludieke duiker(s). Zij zullen worden beloond met een seizoenszwemkaart voor het jaar 2014 van camping Slootermeer.

Dus: Individuen, groepen, families enz. begin het jaar 2014 goed met een frisse duik in het grote water van camping Slootermeer te Etten!

Kom duiken in Etten!

Toeschouwers zijn natuurlijk ook van harte welkomAnder nieuws