Header image

8e editie reünie op 22 maart 2014 en weer 100% vinyl

EIBERGEN - Voor de achtste keer op rij zal op zaterdagavond 22 maart 2014 de oergezellige Doofpot/ Kettel reünie gehouden worden in de zaal en het voorcafé van Eet en Feestcafé De Klok in Eibergen. De DJ’s van toen draaien slechts en alleen vanaf origineel vinyl de hits van de jaren 70 en 80 de hoogtijdagen van de Eibergse discobar de Doofpot en de Kettel.

De organisatie is alweer begonnen met de voorbereidingen voor de achtste editie van dit topfeest. Via de website www.dedoofpot.net via Facebook (facebook.com/doofpotkettel) en via het Twitter account @doofpotkettel is te volgen hoe de voorbereidingen verlopen en is ook te zien hoe de historie van de Doofpot/ Kettel eruitziet. Ook een mooi overzicht van de afgelopen zeven edities van dit feest is hier te bewonderen. Als naam heeft deze avond “Alles draait om de Doofpot en de Kettel” meegekregen, natuurlijk verwijzend naar de draaiende singles en LP’s: want ook deze editie wordt er slechts en alleen muziek gedraaid vanaf vinyl,100% vinyl dus. Er wordt hard gewerkt aan de aanpassingen van de poster. Begin maart zal Eibergen weer oranje kleuren! Verder wordt er nagedacht over en gewerkt aan weer een mooie extra aankleding van de zaal op 22 maart 2014. Dat alles om de sfeer van toen op te roepen.

Op zaterdagavond 22 maart 2014 vanaf 20.00 uur kan iedereen, zowel jong als oud, weer swingen en “meedraaien” op de muziek van toen die de DJ’s Aalt, Dinant, Wijnand en Dick vanaf de draaitafels uit de speakers zullen laten knallen. Ouderwets gezellig en weer eens een echte avond uit, vandaar ook de naam;Ander nieuws