Header image

Drie gelukkige winnaars van personenalarmering

BERKELLAND - In de gemeente Berkelland heeft Sensire wijkzorg drie personenalarmering inclusief een abonnement voor één jaar, aansluitkosten en de benodigde zorg bij alarmering verloot. De drie gelukkige winnaars zijn bekend!

De heer Hiddink, voorzitter van de cliëntenraad Sensire wijkzorg, heeft drie winnaars uit de ruim 100 inzendingen getrokken. De winnaars hebben dezelfde dag een bezoek gehad van de wijkverpleegkundige met een bos bloemen. Twee winnaars wonen in Neede, één winnaar is woonachtig in Eibergen.

Met personenalarmering is het mogelijk met een simpele druk op de knop direct hulp in te schakelen, bijvoorbeeld bij een val of als men plotseling onwel wordt. Sensire plaatst een alarmeringstoestel in de vorm van een klein kastje, op een centrale plaats in het huis. Bij het alarmeringstoestel hoort een draadloos zendertje met een alarmknop. Dit zendertje draagt men altijd om de hals of pols. Als er iets gebeurt, is een simpele druk op de alarmknop van het zendertje voldoende. Meteen is een medewerker van de alarmcentrale van Sensire luid en duidelijk in de woning te horen en vraagt wat er aan de hand is. Deze medewerker is speciaal opgeleid om de situatie goed te kunnen beoordelen. Zodra duidelijk is wat er is gebeurd, wordt onmiddellijk de benodigde hulp ingeschakeld. De alarmcentrale van Sensire is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Het alarm wordt dus altijd gehoord. Voor meer informatie kan men altijd terecht bij de wijkverpleegkundige of bellen naar 0900 – 88 56.Ander nieuws