Header image

Hypnose-avond bij WerkCafé Berkelland

NEEDE - Momenteel zijn er veel mensen die moeite hebben met het feit dat ze werkloos zijn geworden. Het kan veel impact hebben op het dagelijks leven. Angst voor de toekomst, frustraties, boosheid, onmacht en soms depressiviteit; al deze gevoelens en emoties kunnen je belemmeren om verder te gaan en nieuwe kansen te zien.

Hypnotherapeut Eline Kempers kan door middel van hypnose helpen dit op te lossen en te verwerken. Zo kan er weer ruimte gecreëerd worden voor nieuwe ideeën en inzichten. Ook kan het goed van pas komen bij een sollicitatiegesprek en zelfs bij het houden van presentaties en spreken in het openbaar.

Op maandag 24 februari a.s. is er bij WerkCafé Berkelland een thema-avond over dit onderwerp. Eline neemt je op deze avond een klein stukje mee in de wereld van Hypnose.

Door haar werk als teamleider en manager bij verschillende bedrijven heeft ze ervaren dat mensen door onzekerheid vaak zichzelf niet durven te zijn. Naast haar baan is Eline een Holistische opleiding gaan volgen en heeft ze een gedegen opleiding gehad als Hypnotherapeut. Momenteel wordt ze opgeleid aan het Hypnose Instituut Nederland tot Master Hypnotiseur.

Kom deze boeiende avond met onze meebeleven aan de Hessenweg 2 te Neede. Aanvang is om 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis!

Voor meer informatie: www.werkcafeberkelland.nlAnder nieuws