Header image

Achterhoek Bazaar maandelijks bij mengelmoes

DOETINCHEM - Achterhoek Bazaar verhuist van Doetinchem terug naar Oude IJsselstreek. De eerstvolgende editie, op zondag 30 maart 2014, zal plaatsvinden op het 1000m2 grote terrein aan de voorzijde van MengelMoes in Silvolde, dat ruimte biedt aan zo’n 50 kramen. Voor bezoekers wordt de bazaar volledig gratis toegankelijk.

Redenen voor de verplaatsing zijn simpel: de organisatoren van Achterhoek Bazaar zijn tevens de initiatiefnemers van het nieuwe shop-in-shop concept MengelMoes in Silvolde. “Op deze manier houden we de bazaar letterlijk ‘in eigen huis’ en daarmee laagdrempelig, zowel voor bezoeker als kraamhouder”, aldus Peter Bertou en Alberto Radstake.

Voor de bezoeker levert de verhuizing een belangrijk voordeel op: er zal geen entree meer gevraagd worden, het bezoek is dus volledig gratis. Vanwege de lagere locatie kosten zijn ook de kosten voor een kraam gedaald naar € 25 (ex btw).

Achterhoek Bazaar zal in opzet niet veranderen: van outlet tot kleding, wonen, electronica, sieraden en doe-het-zelf, en van streekproducten tot lekkernijen uit diverse werelddelen. Ook voor de kids is er genoeg vertier met onder andere een springkussen.

Alberto: "Zo kunnen we Achterhoek Bazaar terugbrengen naar de kern: een gezellige maandelijkse bazaar die voor iedereen toegankelijk is. En het is ook nog eens een perfecte aanvulling op het warenhuis MengelMoes!"

De eerstvolgende editie zal plaats vinden op zondag 30 maart van 12.00 – 17.00 uur, bij MengelMoes in Silvolde (Ulftseweg 87). De organisatie nodigt standhouders van harte uit zich te melden via www.achterhoekbazaar.nl. Kosten voor deelname bedragen € 25 per kraam (ex btw).Ander nieuws