Header image

Doetinchem investeert met kerstpakketten in lokale economie

DOETINCHEM - De gemeente Doetinchem biedt haar medewerkers dit jaar een speciale kerstwebshop waarin lokale bedrijven producten aanbieden. Ambtenaren kunnen hieruit hun favoriete items selecteren en zo hun eigen kerstpakket samenstellen. Ruim 70 bedrijven uit Doetinchem, Gaanderen en Wehl werken mee aan dit initiatief dat mede werd ontwikkeld door jonge ondernemers van het CVJO.

Door het eindejaarsgeschenk op deze manier aan te bieden, wordt een grotere groep bedrijven betrokken bij het samenstellen van de kerstpakketten dan voorheen. Iedere winkelier in de gemeente Doetinchem is in de afgelopen tijd benaderd om deel te nemen aan dit initiatief. Uiteindelijk bieden meer dan 70 winkeliers uit de gemeente producten aan in de digitale kerstshop.

De gemeente Doetinchem hoopt op deze wijze lokale ondernemers een extra platform te bieden in deze toch wel economisch moeilijke tijd. In totaal steekt de gemeente zo’n € 32.000 in de winkeliers, waarmee een positieve bijdrage wordt geleverd aan de lokale economie.Ander nieuws