Header image

Open dag DOC voor een persoonlijk studieadvies

DOETINCHEM - Op vrijdag 27 juni opent DOC Opleiding & Training in Doetinchem van 19.00 – 21.00 uur de deuren voor een persoonlijk studieadvies.

Op de huidige arbeidsmarkt is het steeds belangrijker dat je kennis up-to-date is en dat je een werkgever echt wat te bieden hebt. Juist nu de economie voorzichtig herstel laat zien en de werkloosheid wat gaat dalen. Met verouderde kennis lukt het niet. De veelheid aan opleidingen van DOC Opleiding & Training geeft werkenden en niet-werkende de mogelijkheid om de kansen aanmerkelijk te vergroten. Op deze dagen zijn ervaren docenten aanwezig om een passend persoonlijk advies te geven. DOC Opleiding & Training biedt opleidingen aan in de richtingen: management, secretarieel, financieel, automatisering, talen, techniek, en design & styling.

Voor diverse branches en doelgroepen zijn subsidies voor scholing beschikbaar. We kunnen u daar nader over informeren. U kunt vooraf uw vraag al doorgeven of gewoon binnen komen lopen op Frielinkstraat 1-02.. Kijk op de site voor meer informatie: www.doc.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met DOC Opleiding & Training via 0314-368600 / info@doc.nlAnder nieuws