Header image

Bekeruitreiking seizoen 2013 Motorcross MACL

LICHTENVOORDE - Tijdens een feestmiddag op zondag 15 december worden bij Motorcrossvereniging MACL uit Lichtenvoorde alle bekers uitgereikt aan de winnaars van de Off The Road Competitie, de Open Clubkampioenschappen MACL en de Streekwedstrijden.

Onder andere Stef Nesselaar ontvangt een beker voor zijn eerste plaats bij de 65 cc, de allerkleinste crossers, bij de oudere jeugd in de MX2 wordt Bjorn Beerten gehuldigd voor zijn eerste plaats tijdens de Open Clubkampioenschappen. Bij de Off The Road wedstrijden in de Karel Bonsen trofee werd Karel Bonsen eerste, Roy Kolkman tweede en Gerben Huurneman derde. Tijdens de streekwedstrijden die aangegaan worden met TDC Hummelo, HALMAC Halle, VAMAC Varsseveld en MX Winterswijk werden door leden van de MACL diverse prijzen gewonnen. Jeroen Papen werd tweede bij de MX3, Zowie Filon werd tweede bij de 85cc kleine wielen, Harald Thomassen werd derde bij de categorie 40 plus en Tom Noordink werd tweede bij de MX2.

Bij de bekeruitreiking zijn alle leden en vrijwilligers vanaf 15.00 uur uitgenodigd op circuit De Schans in Lichtenvoorde.

Voor de complete uitslagen van alle klasses en meer informatie over de MACL kijkt u op www.macl.nlAnder nieuws