Header image

Carbidschietfeest in Harreveld

HARREVELD– Uiteraard vindt er ook dit jaar weer het legendarische Carbidschietfeest plaats. Al 9 jaar vormt dit evenement het middelpunt van oudejaarsdag in Harreveld en omstreken.

Wederom heeft een enthousiaste groep jongens uit Harreveld de handen ineen geslagen om er weer een fenomenaal feest van te maken.

Ook ditjaar kunt u weer veel verrassende en bijzondere elementen verwachten. Zeker de moeite waard dus om ook aanwezig te zijn! Vanaf 12:00 uur is het terrein geopend en de entree is wederom voor iedereen dit jaar gratis. Onder het genot van hapjes en drankjes, kunt u genieten van zo’n 60 knallende melkbussen die de organisatie voor u van zolder heeft gehaald. Daarnaast, omdat ieder mens verschillend is, ieder mens andere interesses heeft en ieder mens van andere muziek houdt, is er ook dit jaar een muzikaal aanbod gedurende de gehele dag voor ieder wat wils! Vanaf 15:00 uur zal DJ ten Dollar een leuke opwarmset draaien, zodat gegarandeerd de sfeer er om 17:00 uur goed in zal zitten. Deze 9e editie zal grandioos worden afgesloten vanaf 17:00 uur met de alom geprezen band Premium. Daarna zullen DJ Martin en de Bass Bro’s de avond afsluiten. Om 20:00 uur kunt u buiten nog genieten van een fantastische vuurwerkshow van Lesli, waarna de avond echt ten einde komt.

Het evenement vindt weer plaats op het oude hockeyveld “ de Porre”, Varsseveldseweg 78a in Harreveld. Uiteraard op 31 december 2013!Ander nieuws