Header image

Grolse Kermis 2014 nieuwe stijl

GROENLO - De zomer lijkt nog ver weg maar toch heeft de Stichting Grolse Kermis (SGK) zich al gebogen over de invulling van het leukste weekend in Augustus, de jaarlijkse Grolse Kermis.

Het feestprogramma kent een aantal aanpassingen. Zo zal het programma van de dinsdag verschoven worden naar de zaterdag. Dit vooruitlopend op de situatie dat schoolgaande kinderen in de toekomst niet langer vrij hebben op de dinsdag. De kermis 2014 zal beginnen op zaterdagmiddag 16 augustus met de kinderspelen en de opening van de panelenroute.

De SGK zorgt voor een feestelijke aankleding van het kermisterrein aan de Maliebaan en organiseert het dagprogramma. Het avondprogramma op het kermisterrein zal vervallen.

Zondag is de dag van het spelspektakel en de playbackshow terwijl op de maandag als van ouds de volksspelen zullen plaatsvinden en de koningen en koninginnen in spé de vogels zullen proberen te bedwingen. In de komende maanden zal het programma tot in detail ingevuld gaan worden en houdt de SGK iedereen hiervan op de hoogte.Ander nieuws