Header image

handwerkcafé in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Marian de Leeuw, Ellen Bakker en Henriëtte ter Braak nodigen iedereen uit op dinsdag 25 februari, vanaf 14:00 uur in café de Koppelpaarden. Handwerk café Steek voor Steek word opgezet om samen met andere handwerkers een gezellige middag te beleven, en ervaringen, ideeën en technieken uit te wisselen. Of je nu breit, haakt, borduurt of een andere techniek leuk vindt, Handwerk café Steek voor Steek staat voor alles open!

Het moet vooral een gezellige middag zijn waarbij wij mensen bij elkaar willen brengen die met hun eigen handwerk bezig zijn. Of het nu gaat om een beginner of een expert, jong of oud, vrouw of man iedereen mag meedoen. Het zou heel mooi zijn dat er ook handwerk(st)ers uit andere culturen komen. Dan kunnen we ook kennis maken met technieken uit deze culturen.

De middag is geheel vrijblijvend. Je wordt geen lid van een vereniging en behalve de consumpties zijn er geen kosten aan verbonden.

Handwerk café Steek voor Steek nodigt u uit op haar eerste middag op dinsdag 25 februari, vanaf 14:00 uur in café de Koppelpaarden. Daarna iedere laatste dinsdag van de maand. ook al heb je even geen zin om te handwerken, voorop staat de gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen!Ander nieuws