Header image

Kerstinkopen doe je tijdens Winkel in Concert

LICHTENVOORDE - Op zondag 22 december vindt in het winkelcentrum van Lichtenvoorde de derde editie van Winkel in Concert plaats. Winkelen was nog nooit zo leuk en vermakelijk, want op deze koopzondag zal ook dit jaar groots worden uitgepakt met diverse straatartiesten en verenigingen die zullen optreden in het centrum.

Muzikanten, goochelaars, kunstenaars en diverse theateracts zullen hun kunsten vertonen, maar ook verschillende lokale verenigingen zullen laten zien wat ze in huis hebben en organiseren activiteiten waar je als publiek aan kunt deelnemen.

Maar dat is nog niet alles, want dit jaar zullen de winkeliers zelf ook voor vermaak zorgen. Het winkelend publiek zal worden uitgedaagd om deel te nemen aan diverse spelshows, quizzen en wedstrijdjes waarmee je flinke kortingen kunt krijgen of gratis artikelen uit de diverse winkels kunt winnen. Kortom; kerstinkopen doen was nog nooit zo leuk, vermakelijk en interactief!

Winkel in Concert vindt plaats op 22 december. Op deze kerstkoopzondag zijn de winkels van 12.00 tot 17.00 geopend en is er veel spektakel en muziek voor het winkelend publiek. Meer info: facebook.com/winkelinconcertAnder nieuws