Header image

Nieuwe expositie Galerie Wij in Groenlo

GROENLO - Vanaf 14 december tot en met vrijdag 7 maart is er weer een nieuwe expositie te bezichtigen bij Galerie Wij. De nieuwe tentoonstelling wordt op zaterdagmiddag 14 december om 13:30 uur feestelijk geopend. Belangstellenden kunnen bij de opening aanwezig zijn. Er is koffie en thee en u kunt vragen stellen aan de aanwezige kunstenaars.

Er zijn zeefdrukken, tekeningen en schilderijen van o.a. olieverf, acryl, gouache te zien van Marlies Bruinsma, Ton Schoorlemmer, Kitty te Molder, Hennie Breukers, Gerry Kastein, Agnes Wolters, Thea Geelink en Femke Smit.

Naast de elke twee maanden wisselende tentoonstelling is er ook een vaste collectie aanwezig van exclusieve sieraden, viltobjecten, beelden en Tiffany. U kunt in de galerie ook schilder- en tekenmaterialen kopen. Verder is een klein hoekje ingericht met new age artikelen, mineralen en esoterische boeken.

Evenals vorig jaar geven een aantal leden van Galerie Wij dit voorjaar weer introductieworkshop vilten, schilderen, aquarelleren, Tiffany en glasfusing voor beginners. Dus als u altijd al iets met kunst heeft willen doen, maar dacht ik kan het niet of hoe moet ik beginnen of is het wel iets voor mij, dan is een introductieworkshop iets voor u. Tijdens de introductieworkshop maakt u op een leuke manier kennis met een bepaalde discipline. Op het einde van de les heeft u een eenvoudig, maar zelf gemaakt stukje kunst in uw bezit. Wie weet heeft u verborgen talenten. Voor meer informatie zie de website van Galerie Wij: www.galerie-wij.nl.Ander nieuws