Header image

Proostend het nieuwe jaar in met Nieuwjaarsbal ’14

GROENLO - Groenlo begint het nieuwe jaar goed met het Nieuwjaarsbal op 1 januari. Locatie is weer de charmante Oude Calixtus. Deze kerk midden in het centrum van de vestingstad opent haar deuren om 19:00 uur en op het podium staan onder andere Qrisis en Rob Spijker.

Het muzikale vriendencollectief Qrisis bestaat uit leden van verschillende professionele coverbands. Doordat de bezetting steeds wisselt blijft het keer op keer spannend en is de band enorm flexibel. Een bijzondere band met fantastische live muziek uit de laatste decennia.

Rob Spijker is als DJ bij stations als Slam!FM, Veronica en Optimaal FM een bekende radiomaker die er ook in discotheken en op events één groot feest van maakt. Zijn eigen classicsconcept ‘Boogie Night’s’ is in heel oost-nederland inmiddels een garantie voor een leuke avond uit.

Het is het derde jaar dat het Nieuwjaarsbal wordt georganiseerd door Steam Entertainment, Café Kras en De Oude Calixtus. Inmiddels heeft het evenement een vaste plek gekregen in vele Grolse agenda’s wat resulteerde in een uitverkochte editie op de eerste dag van 2013.

‘Natuurlijk kun je ook dit jaar weer halve liters in ijsbuckets krijgen’, vertellen de organisatoren lachend. ‘Dat is een mooie traditie die in het eerste jaar bij toeval is ontstaan. We verkochten net als bier ook Prosecco per fles en dachten dat het wel leuk zou zijn die in mooie schalen ijs te presenteren. Gevolg was dat iedereen ook zijn halve liters in de ijsschalen stalde. Dit resulteerde in een prachtig beeld van wat het Nieuwjaarsbal is: ‘Dressed to impress’, maar bovenal Achterhoeks gezellig!’

Het Nieuwjaarsbal vind plaats op 1 januari in de Oude Calixtus in Groenlo en de laatste kaarten zijn te koop bij Katoo Fashion en Café Kras in Groenlo. Meer info via http://facebook.com/nieuwjaarsbal.Ander nieuws