Header image

Salon Tine Lievelde viert 25-jarig jubileum

LIEVELDE - Clementine Nijhof, onderneemster en eigenaresse van Salon Tine Lievelde heeft wat te vieren. Al 25 jaar runt Clementine Nijhof, met veel plezier, haar kapsalon in Lievelde. Al op jonge leeftijd wist Clementine dat ze kapster wilde worden. Na eerst bij verschillende kapsalons gewerkt te hebben, trok ze de stoute schoenen aan en begon haar eigen zaak op 3 januari 1989 in Lievelde.

Om de kosten laag te houden koos Tine, de eerste vijf jaar, voor een ruimte in de Bakkerstraat, een zijstraat waar ze nu zit. Het ging gelijk al goed, waardoor er al snel uitbreiding van personeel volgde. Na 5 jaar krijgt Tine de kans om zich in een andere ruimte te vestigen aan de Lievelderweg. Een voormalig winkelpand, op een zichtlocatie, word omgetoverd tot een nieuwe salon. En in 2010 verhuist ze naar het huidige pand een deur verderop.

In de loop van de 25 jaar heeft Tine een trouwe klantenkring opgebouwd. Zowel vrouwen, mannen als kinderen weten de weg naar de salon te vinden. Veel klanten komen al vanaf het begin om het haar te laten knippen, verven of stylen en ze komen uit de hele regio. De klanten waarderen haar vakmanschap. Tine volgt regelmatig trainingen in binnen- en buitenland (bijvoorbeeld bij Tony en Guy in Londen). Ze volgt de ontwikkelingen in de branche, door vakbladen te lezen en naar shows te gaan. Klanten worden altijd actueel geïnformeerd op het gebied van haarmode, knip- en kleurtechnieken, trends en kapsels. Ze werkt met prachtige natuurlijke producten. De service heeft Tine hoog in het vaandel staan. Tijdens een kleurbehandeling ontvangt u altijd gratis een was massage, ook een pony bijknippen wordt niet in rekening gebracht. Tine luistert goed naar haar klanten én geeft eerlijk advies voor kapsels die bij de klant passen. Voldoening bij de klant staat voor Tine voorop.

Sinds Tine in haar huidige pand, Lievelderweg 129a, Lievelde is gevestigd, heeft zij haar salon uitgebreid met een brede make-up collectie. De producten van Ariane van Inden zijn te koop en ze biedt workshops aan, waar deze producten toegepast worden door onze visagiste Yvonne. Wat dacht je van een workshop make-up en haar met vriendinnen, uiteraard ontbreekt het hapje en het glaasje bubbels niet. Nieuw zijn ook de wimperextensions, zonder mascara, toch mooie volle wimpers. Daarnaast wordt Tine regelmatig gevraagd om het haar te stylen voor diverse modeshows in de Achterhoek.

De enthousiaste medewerkers van Salon Tine, zijn een ingewerkt team. Ze zijn vooruitstrevend en actief. “De passie, de leuke klanten, de liefde voor het vak, dat maakt iedere dag een uitdagende dag. De klanten tevreden naar huis te zien gaan, daar doen we het voor “, aldus Tine.

En dan is het zover, het 25-jarig jubileum. De 25 jaar zijn, voor haar gevoel, voorbij gevlogen. Op vrijdag 3 januari, staat er een hapje en een drankje klaar. Tine kijkt terug op een fantastische tijd én tegelijkertijd ziet ze uit naar de komende periode. Het jubileum viert ze samen met haar klanten, door middel van leuke acties in de maand januari. Meer informatie over de salon en acties op www.salontine.nlAnder nieuws