Header image

Toneelgroep Advendo treedt op in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Toneelvereniging ADVENDO uit Lichtenvoorde speelt op zaterdag 8 maart 2014 & zaterdag 15 maart 2014

‘Un betjen ne sul’ een klucht in drie bedrijven

De voorstellingen worden gegeven in de aula van het MARIANUM aan de dr. Ariënsstraat in Lichtenvoorde. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur.

Op donderdag 6 maart a.s. wordt in bovengenoemde aula een voorstelling gegeven voor alle senioren afkomstig uit Lichtenvoorde en omgeving. De (gereduceerde) toegangsprijs voor deze voorstelling bedraagt € 5,00, te voldoen bij binnenkomst van de zaal. Aanvang 19.30 uur, zaal open 18.30 uur.

‘Un betjen ne sul’ is een bewerking in het dialect van de klucht ‘Funny Money’ van Ray Cooney. Wietze Veenstra is een stoffige kantoorklerk. Al vele jaren reist hij op en neer naar zijn werk met het openbaar vervoer. In zijn handen bevindt zich altijd zijn werkkoffertje met daarin standaard zijn boterham met appelstroop, kantoorpapieren en agenda. Op zijn verjaardag onderweg naar huis ontdekt hij dat zijn koffertje is verwisseld. Geen appelstroop maar miljoenen euro’s! Thuisgekomen besluit hij een reis naar Mexico te boeken. Zijn plan wordt echter danig in de war geschopt door zijn vrouw Coba en vrienden Betsie en Joop. Als de vermeende eigenaar van het verwisselde koffertje dan ook nog eens met twee kogelgaten in zijn nek uit het Hilgelo wordt gevist, er twee agenten op bezoek komen, taxichauffeuse Trijntje het op haar heupen krijgt en het vreemde telefoontjes regent, dreigt de situatie ernstig uit de hand te lopen…

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop a € 7,00 verkrijgbaar bij: Albert Heijn Kruip en Snoepy snoep en kado

Toegangskaarten aan de zaal kosten € 9,00 (indien voorradig).Ander nieuws