Header image

Vakantie zegening voor je vervoersmiddel

GROENLO - Aan het begin van de zomervakantie vindt in het Eucharistisch Centrum van de St. Paulusparochie, de H. Calixtuskerk te Groenlo een bijzondere vakantieviering plaats, met: een extra zegening van mensen die op reis gaan en na de viering: de mogelijkheid om uw vervoermiddel te laten zegenen!

U/jij bent van harte welkom met: motor, auto, (kinder)fiets, tractor, camper, scooter, scootmobiel, loopfiets, rollator, etc. Deze eucharistieviering op zondag 6 juli 2014 begint om 10.30 uur en wordt ondersteund met zang van het sprankelende koor “Kiddoesj” uit Beltrum. Celebrant is pastoor H. de Jong. Kinderen zijn extra uitgenodigd en kunnen aan een kindernevendienst deelnemen. Deze eindigt net voor de afsluiting van de H. Mis, zodat zij kunnen laten zien en vertellen, wat zij tijdens hun eigen programma gedaan hebben.

Na de viering is er de mogelijkheid om elkaar bij een kopje koffie of thee te ontmoeten. Voor de kinderen is er limonade. Deze bijzondere vakantieviering mag u niet missen! De H. Calixtuskerk, ook wel genoemd ‘de kathedraal van de Achterhoek’ vindt u aan de Nieuwstad 12 te Groenlo.Ander nieuws