Header image

Van Beckhoven vertrekt bij Grolse Boys

GROENLO - Zaterdag derdeklasser Grolse Boys moet op zoek naar een nieuwe trainer. Sander van Beckhoven heeft besloten zijn contract niet te willen verlengen. De huidige trainer van de Grolse Boys deed dit in goed overleg met de clubleiding.

De reden voor het vertrek is de toekomstvisie van trainer en club, die niet langer overeenkomt. Het bestuur en de selectie betreuren het vertrek, want de samenwerking van de afgelopen maanden was niet alleen prettig, maar wierp ook zijn vruchten af, aldus Grolse Boys. De promovendus heeft het weliswaar moeilijk in de derde klasse, maar dat wordt de trainer niet verweten.

Het succes van de samenwerking zit 'm vooral in het behalen van de vooraf geformuleerde doelstellingen, waaronder het verbeteren van de trainingsopkomst, het verhogen van de spelvreugde en het laten doorstromen van jeugdspelers.

Dit alles is mede dankzij de inzet van Van Beckhoven ruimschoots bereikt. De vertrekkende trainer maakt zijn eerste seizoen voor de Groenlose voetbalclub gewoon af.Ander nieuws