Header image

Bousema/Lochem pakt twee belangrijke punten bij Dallinga.com

LOCHEM - De driebandenspelers van het Lochemse Bousema/Lochem hebben zondagmiddag twee belangrijke punten behaald. In Sluiskil won de ploeg van captain Ronny Hazewinkel met 2-6 van één van de favorieten voor een play-off plaats om het kampioenschap, Dallinga.com.

 

Halverwege was de wedstrijd nog in evenwicht. Wesley de Jaeger werd door de nestor van het driebandenspel, Raymond Ceulemans overklast en verloor kansloos met 40-25 in 27 beurten en op de andere tafel leek de thuisclub op een 4-0 voorsprong te komen. Marco Janssen kwam tegen Frans van Schaik door een serie van zeven caramboles op een 38-35 voorsprong, maar de Amsterdammer rechte zijn rug en met twee en drie caramboles trok hij alsnog aan het langste eind.

 

In het tweede deel van de wedstrijd trokken Murat Naci Coklu en Stefan Spilleman al snel hun partijen tegen respectievelijk Steven van Acker en Berry Dallinga naar zich toe. Spilleman, die een sublieme partij speelde, won in 29 beurten met 25-40 en Coklu, die net iets later finishte dan zijn teamgenoot, won in 22 beurten met 29-40.

 

“Deze overwinning is voor ons zeer belangrijk als je ook kijkt naar de uitslagen bij de andere wedstrijden. We kunnen nu weer naar boven kijken en hopen natuurlijk begin november deze opgaande lijn thuis Team Eekhoorn door te trekken”, aldus een opgeluchte Wesley de Jaeger, die toegaf dat Raymond Ceulemans nog altijd een zeer goede driebandenspeler is.

 Ander nieuws