Header image

Knorrepotten in Meddo dit jaar geregeerd door Prinsessenpaar

WINTERSWIJK/MEDDO - Het carnaval in Meddo is al begonnen met de presentatie van het nieuwe Prinsenpaar voor leden van de Knorrepotten. Komend weekend barst het echte carnavalsfeest in deze Winterswijkse buurtschap pas goed los.

Te beginnen op vrijdag 21 februari in jongerencentrum Elbekurkie en zaterdag 22 februari in zalencentrum Spiekerman. Aanvang om 19.30 uur.

Traditiegetrouw staan deze avonden natuurlijk bol van de muziek, dit keer verzorgd door DJ Deprado. Daarnaast zullen de regerende prinsen Gerard & Gerard de scepter doorgeven aan hun opvolgers prinses Petronella, alias Petra en haar adjudant Yvonne. De officiële sleuteloverdracht zal worden verzorgd door een afgevaardigde van de gemeente.

Dat de Knorrepotten dit jaar worden geregeerd door een Prinsessenpaar, was overigens een goed bewaard geheim voor de leden zelf. Dit weekend werd dat tijdens de promotietoer door het kerkdorp onthuld, waarbij ook een mobiele biertap en theaterwagen met geluidsversterking niet ontbraken.

Het zottenfeest in Meddo wordt zondagmiddag 23 februari afgesloten met een kindercarnaval, eveneens in zalencentrum Spiekerman. Deze middag begint om 14.30 uur.

Kijk voor een verslag van de introductie van het nieuwe prinsessenpaar, of voor ontwikkelingen op: www.facebook.com/carnavalsvereniging.knorrepottenAnder nieuws