Header image

Levende Kerststal 2013 in Winterswijk

WINTERSWIJK - 2013 zit er al weer bijna op. Wat vliegt de tijd toch! In samenwerking met toneelgroep Nieuw Leven wordt opnieuw dit jaar de Levende Kerststal georganiseerd op Kinderboerderij Freriks. Op zaterdag 21 december 2013 zal het verhaal weer op geheel eigen wijze worden verteld. Noteer deze datum vast in uw agenda!

De voorstellingen van toneelvereniging Nieuw leven starten om 16.30 uur. Tijdens de voorstelling wordt er een mooie wandeling gemaakt over het sfeervol verlichte en ingerichte terrein van de kinderboerderij. Kinderen krijgen een mooie lampion, zodat ze onderweg een lichtje bij zich hebben. Het geheel wordt omlijst met Live muziek, dat wordt verzorgd door Kleinkoor Vivente uit Harreveld.

Na afloop van de voorstelling is er tijd voor een beker Glühwein of warme chocolademelk met oliebollen of knieperkes. In ons Koffie- en theehuis verzorgen Wim en Yolanda te Voortwisch Live muziek. De ranja voor de kinderen is gratis en ook mogen ze het kerstkindje van heel dichtbij bekijken.

Vanaf 16.30 uur bent u allen van harte welkom op Kinderboerderij Freriks om te genieten van het kerstverhaal en de prachtige ambiance. De laatste voorstelling zal om 20.00 uur afgelopen zijn en tussen 18.00 – 18.30 uur hebben we even pauze. De entree bedraagt € 3,50 per persoon. De lampion voor de kinderen is bij de prijs inbegrepen. Komt allen!Ander nieuws