Header image

Gezellige Open Dag bij de vrouwelijke ondernemers Aalten

AALTEN - Het centrum van Aalten staat vrijdag 15 maart volledig in het teken van de vrouwelijke ondernemers. Een Open Dag bij meer dan 35 van de vrouwelijke ondernemers.

Met de feestelijke Open Dag in het centrum van Aalten en veel bedrijven die op een leuke manier aanhaken bij dit evenement, willen de bedrijven de bezoekers iets extra’s bieden deze dag. Op zeer uiteenlopende wijze presenteren de vrouwen hun bedrijf. Zo zijn er voor kinderen en ook voor volwassenen, diverse knutselworkshops en kunnen ze een mooi ballonnenfiguur laten maken. Door het hele dorp zijn er diverse beauty workshops op het gebied van vlechten, make-up, parfums en gezondheid. En ook zijn er workshops op totaal ander gebied van digitale opvoeding en Hypotheek- en financieel advies. Ook zijn er modeshows, proeverijtjes en speciale gerechten of drankjes voor deze dag. Ook krijgt de bezoeker styleadvies en kan men inspiratie opdoen voor sfeervol wonen.

Alle bedrijven die meedoen met de Open Dag leggen deze dag hun rode loper uit en zijn te herkennen aan de roze aankleding buiten hun pand. Het volledige programma is te vinden op www.devrouwenvanaalten.nl

Boekje ‘De vrouwen van Aalten’
Ter gelegenheid van de internationale vrouwendag, begin maart en de combinatie van het nieuwe evenement ‘Welkom bij de ondernemende Vrouw in Aalten’ wordt een boekje uitgebracht. In dit boekje komen vele vrouwen aan het woord, zij zijn net zo divers en onderscheidend als hun ondernemingen!  De vrouwen die hun verhaal vertellen hebben zonder uitzondering hart voor hun bedrijf, met veel liefde, passie en een enorme drive zetten zij zich in om hun winkel, speciaalzaak, horecagelegenheid of keten tot een succes te maken. Dit boekje wordt huis aan huis bezorgd in de week van 15 maart, dus houd de brievenbus in de gaten!

Welkom bij de ondernemende vrouw in Aalten
Vrijdag 15 maart van 9:00 – 21:00 uur
www.devrouwenvanaalten.nlAnder nieuws