Header image

Minerva voert eenakters op

WESTENDORP- Toneelvereniging Minerva speelt op 30 en 31 maart vier eenakters. Deze worden opgevoerd in Kulturhus De Vos in Westendorp. Aanvang op zaterdag 30 maart is 19.30 uur en op zondag 31 maart 14.00 uur.

Toneelvereniging Minerva in Westendorp verzorgt ditmaal vier eenakters, waarvan sommige met een pikant randje:

-“Vrouwen van Nu”. Bij deze eenakter zitten vier mannen aan de bar de dagelijkse beslommeringen van het leven door te nemen. Zo is er de oudere boer met ouderwetse opvattingen, een schoonheidsspecialist en tevens homo,  een gladde barman en een moderne metro man. Schrijver van dit stuk is Yolanda Christianen Verberk.

-“Het reclamespotje”. Hierbij haalt het - letterlijk - domme blondje Béverly het bloed onder de nagels vandaan van haar regisseur Bruno, tijdens de opname van een reclamespotje. Peter van den Bijllaardt heeft het stuk geschreven.

-Bij “Kleren maken de moeder” is Sharon smoorverliefd op een leuke jongen. Maar moeder Anja blijkt een sta in de weg. De schrijver is Karin Zweers.

-“Bas is er ook bij” tenslotte, gaat over drie heel verschillende vrouwen, die op hun beurt wachten voor een sollicitatiegesprek. Omdat het er om spant, verzint er één een list om de twee anderen weg te jagen...?  Ook dit stuk komt voor rekening van Karin Zweers.

Tijd: zaterdag 30 maart 19.30 uur, zondag 31 maart 14.00 uur

Entree: € 7,50 volwassenen, € 5,00 jeugd (t/m 12 jaar)

Reserveren kan via : toneelverenigingminerva@gmail.com

Facebook: toneelvereniging Minerva Westendorp

 Ander nieuws