Header image

De Graafschap wil doorpakken in thuisduel met ADO Den Haag

Doetinchem - Na de prachtige zege bij PEC Zwolle (0-3) wil De Graafschap vrijdagavond doorpakken. De Superboeren trappen speelronde 24 in de Eredivisie af met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (20:00 uur). De mannen van Henk de Jong wonnen dit jaar op De Vijverberg, die tegen ADO 'kats uutverkocht' is, al twee keer.

 

De Graafschap kan bij een zege op ADO een mooie slag slaan. "We moeten morgen punten pakken, maar dat zal niet makkelijk worden", zei De Jong donderdag na afloop van de training. "Ik verwacht dat ADO niet naar Doetinchem komt om het publiek te vermaken. Dat moeten wij zelf doen, samen met onze supporters. Het is belangrijk om de krachten te bundelen. Dan hebben we een goede kans om te winnen."

 

De Jong wijzigt zijn opstelling tegen ADO op één positie: Nabil Bahoui start in de basis. "Na PEC-uit was het niet nodig om te wisselen, maar met Nabil hebben we er een goede speler bijgehaald. Hij weet hoe je als team wedstrijden moet winnen en heeft routine. Daarnaast is Nabil voetbalslim, creatief en kan hij medespelers voor de goal zetten", aldus De Jong. "Hij start als linksbuiten, maar kan ook op de andere flank uit de voeten."

 

Bron: De GraafschapAnder nieuws