Header image

Walk@Talk in de bibliotheek

DOETINCHEM- Wil je graag meer weten over wat Timing voor je kan betekenen in je zoektocht naar werk? Kom dan op 27 maart naar de Walk&Talk in Doetinchem en laat je informeren door Dennis IJsveld en Lizzy Cramer Bornemann van Timing. Ze zullen o.a. vertellen over hoe zij tegen de huidige arbeidsmarkt aankijken en welke mogelijkheden er zijn om via een uitzendbureau (weer) aan de slag te gaan.

Op deze manier willen we informeel met elkaar in gesprek gaan en ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook als je zelf geen tip hebt om te delen ben je natuurlijk van harte welkom. Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden ben je altijd welkom. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk, welk werk je zoekt of hoe jong of oud je bent.

Bij de Walk&Talk krijg je de ene keer inspiratie van een gastspreker en de andere keer een handige tip van een andere deelnemer. Tijdens jouw koffiepauze als werkzoekende kun je ook kennis brengen en juist andere deelnemers helpen. Na deze koffiepauze heb je nieuwe energie voor jouw zoektocht naar werk! Over zelfkennis en reflectie.

De bijeenkomst vindt plaats op 27 maart  van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek van Doetinchem. Om 9.30 uur staat er koffie en thee klaar. Kijk op www.biebnieuws.nl  om je gratis aan te melden.Ander nieuws